Tīģergarneles, mīdijas, austeres… Gardi, vai ne? Kā tās pagatavot mājas apstākļos, kā servēt, ar ko kopā labāk pasniegt? Uz šiem jautājumiem atbildi radīsi, piedaloties meistarklasē “Jūras veltes”.
Ventspils Tehnikuma lieliskā pavāra Ulda Ernstsona vadībā tiksi iepazīstināts ar jūras velšu pagatavošanas gudrībām, tajā skaitā – apgūsi austeru atvēršanas tehniku. Pēc praktisko iemaņu apgūšanas, protams, notiks arī pagatavoto gardumu degustācija – dosimies maģiskajā garšu pasaulē!
Meistarklase notiks Ventspils Tehnikumā, Saules ielā 15, Ventspilī š.g. 18. martā plkst. 17:00. Kopējais nodarbības ilgums – 4 stundas.
Maksa par nodarbību ir 28 eiro. Pārtikas produkti ir iekļauti cenā, līdzi jāņem tikai labs noskaņojums.