Piļu un muižu restorānu nedēļa Cesvaines Pilī

11.11.2023 12:00 līdz 21.11.2023 20:00 Pievieno pasākumu
Cesvaines pils restorāns aicina Jūs izbaudīt ne tikai šīs pils noslēpumaino pagātni, bet arī garšas priekus. Šeit varat izjust Latvijas vēsturisko garu, baudot Gruzijas mūsdienīgus un gardus ēdienus, kurus piedāvā Cesvaines pils restorāns. Tas ir ideāls veids, kā apvienot kultūru un gastronomiju vienā neaizmirstamā piedzīvojumā.


Pavārmākslas virtuozs no Gruzijas sarūpējis brīnumainu ēdienkarti piļu un muižu restorānu nedēļai no 11.-21.novembrim.

Cesvaines pils restorāns būs atvērts no plkst. 12.00 - 20.00
11. novembrī
12. novembrī 
16. novembrī ‌
17. novembrī ‌
18. novembrī ‌
19. novembrī ‌‌

Lūdzam jau savlaicīgi veikt galdiņa rezervāciju pa tālr.: +371 29901120
Vai mājas lapā - https://cesvainespilsrestorans.lv/

Izbaudiet brīnišķīgas 5-kārtu pusdienas/vakariņas:

Aromātiskie baklažānu rullīši

Maigas baklažānu šķēles, kas savītas ar ķiploku, sīpolu un smalka koriandra aromātiem, rada unikālu garšu kombināciju. Smalkā valriekstu nots piešķir ēdienam unikālu kraukšķīgu akordu. Pasniedz ar granātābolu sēklām un garšvielām, lai izceltu izsmalcināto garšu. 

Ieteicamais dzēriens: Manavi vai granātābolu sula

Gruzīnu salāti ar valriekstiem 

‌Šis ir īsts saulainu aromātu un bagātīgu tekstūru kaleidoskops, kas personificē Gruzijas garu. Šī ēdiena pamatā ir sulīgi, kraukšķīgi gurķi, gatavi tomāti un glīti sasmalcināti sarkanie sīpoli. Bet īstākais akcents ir valrieksti, kas piešķir pikanta dziļuma un kraukšķīgas bagātības garšu. 

Ieteicamais dzēriens: Rkatsiteli vīns vai estragona limonāde

Chikhirtma 

Tradicionāls nacionālais ēdiens, kas nodod autentisku gruzīnu virtuves garšu un garu. Vistas gaļa, kuras maigās šķēles izmērcētas aromātiskā buljonā, ir apvienota ar dabas veltēm: svaigām dillēm, aromātisku koriandru, sīpoliem un seleriju. Īpašam šarmam pievienojam piparu, ķiploku un etiķa notis, kas piešķir ēdienam izsmalcinātu raksturu. 

Ieteicamais dzēriens: Čača vai bumbieru limonāde

Var izvēlēties Foreli vīnogu lapās vai Teļa čašušuli:

Forele vīnogu lapās 

Smaržīgās vīnogu lapās maigi ietīta forele – tā ir unikāla garšu harmonija, ko papildina pikantās ķiploku, koriandra un citrona notis. 

Ieteicamais dzēriens: Saperavi vīns vai bumbieru limonāde

Teļa čašušuli 

Sulīga, maiga teļa gaļa aromātiskās garšvielās ar koriandru, pētersīļiem un čili pipariem piešķir šim ēdienam drosmīgas un košas notis. Sausās adžikas, svanetijas sāls un koriandra garšvielu maisījums piešķir ugunīgu pikantumu un smalku aromātu. 

Ieteicamais dzēriens: Chinebuli vīns vai Saperavi limonāde

Felamushi 

Gruzīnu deserts ar vīnogu sulu Šī ēdiena pamatu veido piesātinātā Saperavi sula, bagāta ar garšu un krāsu, ko ieskauj smalks cukurs. Kukurūzas milti piešķir tekstūru un blīvumu, nodrošinot ideālu fonu valriekstiem, kas šim desertam piešķir bagātības un skābuma nokrāsu. 

Ieteicamais dzēriens: Saperavi tēja vai limonāde‌


‌Fiksēta 5-kārtu ēdienkartes cena – 35 EUR‌
‌Pieskaņotie alkoholiskie dzērieni 5 ēdienu maltītei – 20 EUR‌
‌Pieskaņotie bezalkoholiskie dzērieni – 10 EUR‌‌
  • Piļu un muižu restorānu nedēļa Cesvaines Pilī

  • Piļu un muižu restorānu nedēļa Cesvaines Pilī

  • Piļu un muižu restorānu nedēļa Cesvaines Pilī

Atrašanās vieta kartē

Atrašanās vieta:

Adrese: Pils iela 1, Cesvaine, Cesvaines pilsēta, Madonas novads, LV-4871

Dizains un Druka Iepazieties.lv Tipografijas.lv Fotostudijas.lv Webseo.lv