Pavasaris – laiks, kad daba sāk mosties, dzenot pirmos asnus un iesārtojot vaigus ar siltajiem saules stariem. Tas ir laiks, kad ne tikai kļūstam priecīgāki, meklējam plānāku jaku un vairāk dodamies dabā, bet kad arī savu garšu buķeti vēlamies papildināt ar svaigām pavasara veltēm un vitamīniem. Pavasara garšas izmeklētos salikumos būs iespējams baudīt Valmieras Restorānu nedēļā, no 15. līdz 24. aprīlim.Viesus ar īpašu trīs kārtu maltīti un pieskaņotu dzērienu karti lutinās astoņi Valmieras ēdinātāji: restorāni DELIZIA, AKUSTIKA, RĀTES VĀRTI, VECPUISIS, viesnīcas WOLMAR restorāns un kafejnīcas VĪNKALNI PILS MĀJA, AHH-MEAT un TĒRBATA.